вівторок, 15 грудня 2015 р.

Знайомство з Windows 10


Знайомство з Windows 10



В ОС Windows 10 ви знайдете безліч нових і вдосконалених функцій. Перегляньте опис основних особливостей.

Меню "Пуск"

 повертається — більш упорядкованим і привабливим, з розширеними можливостями персоналізації.


Зображення: меню "Пуск"
Натисніть кнопку «Пуск» 
 Значок кнопки «Пуск» 
  на панелі завдань. Ви побачите найбільш часто використовувані програми зліва, а також список Всі програми та ярлики інших розташування на комп'ютері, наприклад провідника і параметрів.

Програми, музика і багато іншого



 Зображення Магазину Windows
Магазин — це універсальний магазин музики, відео, ігор і додатків.
Випробуйте програму перед купівлею або виберіть безкоштовне. Програми для Windows 10 будуть працювати на всіх ваших пристроях з Windows 10.

Розширюйте горизонти Інтернету з Microsoft Edge


Microsoft Edge —це перший браузер, що дозволяє робити нотатки, писати, малювати і виділяти елементи прямо на веб-сторінках. Використовуйте список для читання значок списку для читання, щоб відкласти улюблені статті і прочитати їх пізніше в режимі читання Значок режиму читання. Ви можете переглядати вміст відкритих вкладок, навівши на них вказівник миші, а також отримувати доступ до своїх обраним елементів і списку для читання в Microsoft Edge на інших пристроях.
GIF-файл, в якому показана функція попереднього перегляду вмісту вкладок.

Введення і написання тексту


Microsoft Edge — не єдине додаток, в якому можна писати. Пишіть пером від планшета, пальцем або мишею скрізь, де раніше можна було тільки вводити текст з клавіатури. Ви також можете створювати малюнки в OneNote. Ми нікому не розповімо.
Знімок екрана: замітки і виділені пропозиції на веб-сторінці.

Вхід за допомогою Windows Hello


Якщо ця функція доступна на вашому пристрої, Windows Hello надасть вам новий спосіб входу — вона сканує особа або відбиток пальця, які використовуються замість пароля. Щоб налаштувати цю функцію, виберіть пункт Параметри  >Облікові записи > Параметри входу.
Знімок екрану блокування Windows Hello.

Всі фото в одному розташуванні


Нескінченний пошук тепер в минулому. Фотографії зберігає всі ваші фотографії і відео в одному розташуванні. З вашого телефону, комп'ютера і OneDrive. Додаток впорядковує ваші спогади в альбоми для приємного перегляду та публікації.
Зображення: фотографії

Немає коментарів:

Дописати коментар